Ons Verhaal

PASSIE VOOR DE HORECA

Eten en drinken doen we allemaal, elke dag, van deze dagelijkse behoefte maken wij graag een feestje, zodat u deelgenoot wordt van onze liefde voor lekker eten, mooie wijnen, bijzondere bieren en exclusieve dranken.

Ons Team

Wij werken iedere woensdag tot en met maandag vanaf 16.00 uur en op vrijdag, zaterdag vanaf 12.00 met een enthousiast team van zo’n 15 personen aan de beste presentatie en gastvrijheid van Meppel en omstreken. 

Onze Service

ARRANGEMENTEN

Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Borrels, Proeverijen, Verjaardagen, BBQ's you name it. Het leven moet gevierd worden... en wij kunnen dit verzorgen!

GROEPEN

Lekker uit eten met een groter gezelschap?  De Nachtwacht heeft verschillende groeps menu’s. Daarnaast is ons restaurant ook deels af te huren voor feestjes, borrels,  proeverijen een heerlijke lunch of luxe diner. We maken graag een passend menu op maat. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

PRIVATE CATERING

CAS KOOKT! Het eten van de Nachtwacht maar dan bij u thuis? Caspar is te huur! Om heerlijk voor jullie op locatie te koken, jullie te bedienen, en te vermaken! Ook hier is heel veel mogelijk. Informeer gerust voor meer informatie!

© 2020 proudly created by Marketecture.eu